Besøg Hos KK Autoteknik.

Teknik hjørnet.

Redaktører: Allan Larsen, Postal

Besøg Hos KK Autoteknik.

Indlægaf bojensen » fre aug 09, 2013 9:49 am

Hejsa Knejter.

Lidt historie fra min sommer

Det hele startede sidste år da min benzin pumpe stod af. En ny original kostede +2K så jeg fandt en direkte udskiftning Zytec hos MSD dog opgraderet til lidt flere Hk. Nem at montere det var jo super og så til 1K sendt til DK.

Den kørte fint men tanken om en opgraderet pumpe som kunne klare flere HK spøgte meget. Men for et par måneder siden skulle vi jo en tur til Gavnø med nogen af jer hvilket som i sikkert har hørt lidt om endte sådan:

Til Gavnø
Billede

På besøg!!
Billede

Fejlen her:
Billede

Nå vi fik den op og køre og jeg slap hjem uden yderligt bøvl. Jeg får jo en mail hver måned hvor fra E-Bay hvor man kan se hvad ens favorit sælgere har fået af nye ting. MSD havde fået "kødben" med poly bøsninger til bag på Escorten. Da de skulle bestilles faldt der en -31 actuator og en custom EEC IV chip i kurven som MSD skriver til ca 285 Hk.

Det kom hjem og blev monteret. Jeg justerede ladetryk med en skydelære og skrev en sms til Karsten Kjeldsen, og kørte bilen forsigtigt.

Karsten ruller
Billede

Onsdag kl 19:15 landede jeg hos Kjeldsen. Først ville han se styreboxen og have koden på den da han engang havde købt noget software som burde kunne håndtere den type styring koden dagde som i sikkert kender til "COSY" Den kunne Karsten slå op og har faktisk mulighed for al lave ændringer til med en lille box med 5 program muligheder. Det skal jeg have prøvet engang i fremtiden.

Vi startede med at måle benzin pumpens ydelse i gennem og fik udregnet at den levere nok til ca 570 Hk. Efterfølgende en enkelt ruldning som viste det Karsten havde formodet at der var områder med for mager blanding. Det fik kan fikset med at opgradere fra den standard benzin tryks regulator på 3,5 bar til en justerbar som kom op på godt 4,5 bar. Han testede så åbningstiderne på dysserne og de åbner det maksimale og er af 300mL typen.

I det program Karsten havde kunne man ændre til 420 mL dysser. det kunne være fremtidsmulighed hvis vi skal lave en ny box. Til sidst fik vi justeret tryk og på nedenstående kan i se hvor vi endte.

Resultatet hvor vi stoppede
Billede

Da klokken var 22:15 kørte jeg hjem, og er i tosset den kør jo meget bedre end før og trækkerpisse godt. Men inden længe skal vi have opgraderet dysser og have lavet den lille box med de 5 indstillingsmuligheder. Der kan jo være en programplads til standard programmet... til Syn osv!
bojensen
 
Indlæg: 204
Tilmeldt: man jan 16, 2012 9:12 am
Geografisk sted: Holstebro

Re: Besøg Hos KK Autoteknik.

Indlægaf Bytmand » ons aug 28, 2013 7:31 pm

Fedt indlæg.... :D
Bytmand
Site Admin
 
Indlæg: 84
Tilmeldt: søn jan 15, 2012 8:05 pm
Geografisk sted: Bøgeskoven i Ebberup. Fyns land.


Tilbage til Tips og Tricks

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster

cron