Rs2000 hjælp! :(

Daglige tanker, ideer, spørgsmål.

Redaktører: Allan Larsen, Postal

Rs2000 hjælp! :(

Indlægaf eriksen » tirs jan 31, 2012 6:44 pm

Hej FKD jeg har lige købt mig en rs2000 mk5 escort.. som har et problem og det er den ik kan starte.

når der bliver sat strøm til så lyser pats konstant. og motoren kører fint rundt og benz pumpe kører ik..

derved tænker jeg det er sikringsboxen og den plejer jo at gå på escorterne. så den bliv skiftet, den gamle box, var tæret og havde et brændt relæ.

den nye box er mont. men ik med nye relæer. men lampen lyster stadig konstant. motor og benz pumpe kører bare ik,

er det relæernes skyld eller er det mig der har sat noget forkert? eller er det bare rigtigt at den sletter pats kodning. når den holder i lang tid uden strøm?

mvh eriksen
eriksen
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: tirs jan 31, 2012 6:36 pm

Re: Rs2000 hjælp! :(

Indlægaf Bytmand » tirs jan 31, 2012 7:19 pm

Har du tjekket benzin pumpe kontakten/afbryderen? Sidder i v-side a-stole nede ved fødderne. Kan være at den er afbrudt.
Bytmand
Site Admin
 
Indlæg: 84
Tilmeldt: søn jan 15, 2012 8:05 pm
Geografisk sted: Bøgeskoven i Ebberup. Fyns land.

Re: Rs2000 hjælp! :(

Indlægaf Postal » ons feb 01, 2012 8:02 am

kunne godt være PATS
Postal
Site Admin
 
Indlæg: 54
Tilmeldt: søn jan 15, 2012 4:32 pm

Re: Rs2000 hjælp! :(

Indlægaf bravo2630 » fre mar 16, 2012 2:54 pm

Skal du bruge alufælge..??


har 4 stk 16" rs originale alufælge til din Escort....


ALDRIG brugt...

1500 ,-
bravo2630
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: tors mar 01, 2012 9:48 am


Tilbage til Løs snak

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron