Hjælp til valg af bil !!!

Daglige tanker, ideer, spørgsmål.

Redaktører: Allan Larsen, Postal

Hjælp til valg af bil !!!

Indlægaf daddyx3 » ons mar 04, 2015 11:22 pm

Hej jer herinde

Jeg står og er på udkig efter en stationcar årgang 2007-2009, da vi nu er 3 børn og 2 voksne. Vi vil selvfølgelig gerne have så god plads så muligt, men en driftsikker bil. Jeg/vi har kigget noget på en citron c5 – Ford mondeo – Peugeot 407 alle sammen i overnævnte årgang. MEN.. jeg har jo også hørt rygter om disse biler, om deres svagheder/fordele men ved ikke hvor meget sandt der er i det.. så jeg håber at i herinde kan hjælpe mig med at vælge den rigtige bil.
Jeg har bla. Hørt at motoren i alle 3 biler er den samme hvis det er en hdi 1,6 og at der har været problemer med at turboen går, og bundkaret ikke designet ordenligt, så alt olie ikke kan komme ud ved olieskift, så der ligger slam i bunden med metal som så ødelgger motoren ??
Osv.. osv.. men hvad er jeres erfaring ?? hvad er samdt og hvad er rygte… Jeg ved godt at jeg aldrig får en 100 % fejlfri bil… men lige nu hælder jeg mest til en ford mondeo 2.0 fra 2008 diesel.. er det et dumt valg ?? vi køre ikke lange ture hver dag, men vi kommer helt sikkert til at tage nogle lange weekend ture rundt om i landet når det er… har bare hørt at en dieselmotor ikke kan tåle små ture, men skal køres langt ??? er benz bedre så ?

Og er der andre ting i syntes vi skal overveje ? altså en anden bil ? feks. Focus, avensis …el.

Vores budget ligger på ca. 70.000 ..

Mvh :)
Henrik
daddyx3
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: ons mar 04, 2015 8:27 pm

Re: Hjælp til valg af bil !!!

Indlægaf bojensen » fre mar 06, 2015 9:14 am

Det er gode biler Mondeo med 1,6 og 2,0 TDCi motor. Bare de er fuldt serviceret. Ligeledes skal de være stemplet hos Ford for rust kontrol. Mondeoerne kan have rust problemer i Sealingerne i døre og klapper.
bojensen
 
Indlæg: 204
Tilmeldt: man jan 16, 2012 9:12 am
Geografisk sted: Holstebro


Tilbage til Løs snak

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron