Kan ikke få lyd i baghøjtaler.

Teknik hjørnet.

Redaktører: Allan Larsen, Postal

Kan ikke få lyd i baghøjtaler.

Indlægaf kim f » lør maj 05, 2012 9:56 pm

HJÆLP... Jeg har en mondeo fra 07, hvor der sidder en org. ford radio i (6000 cd). har haft taget dørbeklædning af på den ene bagdør og der er højtaler i. Men når jeg trykker på fade/balance knap, kan jeg kun lave om på balance i fordørene, kan ikke få den til at skive fade.. Håber der er nogle der kan hjæpe..
kim f
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: lør maj 05, 2012 9:36 pm

Re: Kan ikke få lyd i baghøjtaler.

Indlægaf bojensen » søn maj 06, 2012 11:42 am

tror du skal have fat i Ford? Enten er det en fejl på radioen eller også kan de måske med en tester på bilen melde baghøjtalere til, men tror mest på at det er rarioen :D
bojensen
 
Indlæg: 200
Tilmeldt: man jan 16, 2012 9:12 am
Geografisk sted: Holstebro

Re: Kan ikke få lyd i baghøjtaler.

Indlægaf carstenth » søn maj 06, 2012 4:08 pm

der er nok stor mulighed for at det er radioen for hvis højtalerne virkede på et tidspunkt så skulle det være sært, hvis begge baghøjtalere var sprunget eller ledningerne til begge højtalere var knækket
carstenth
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: fre maj 04, 2012 7:49 pm

Re: Kan ikke få lyd i baghøjtaler.

Indlægaf kim f » søn maj 06, 2012 6:47 pm

Tak for jeres svar.

Jeg ved ikke om højtalerne bag i virker, Jeg har kun haft bilen i 1 år, og det er først nu jeg har haft brug for at få merer lyd om til børnerne.
Jeg har læst lidt på nettet, hvor der er nogle der siger at det kan være noget software. Nogle der ved noget om det..

MVH
kim
kim f
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: lør maj 05, 2012 9:36 pm


Tilbage til Tips og Tricks

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron