Side 1 af 1

AC problemer - Galaxy 2,3 1997

Indlæg: tirs okt 03, 2017 2:41 pm
af Carsten S
Hej,
Har lidt problemer med en kammerats Galaxy.
Den har fået ny AC kompressor, men glæden varede kort, da anlægget kort derefter fejlede.

Der er væske på anlægget, men kompressoren kobler ikke ind. Spolen i magnetkoblingen måler ca. 4 ohm.
Tolerance og Autodata er ikke helt enige om, hvor plussen til trykswitchen kommer fra. Den ene angiver at plussen skulle komme fra ac-betjeningspanelet. Den anden at den kommer fra betjeningspanelet, gennem en temperaturswitch. En VW-mekker jeg kender siger, at det er en kl. 15 der står ved trykswitchen. Uanset hvor den så måtte komme fra, er den ihvertfald iikke til stede i det 4 polede stik.

Nogen der har nogen fif? Eller kan finde et el-diagram måske? Nummerplade BG58233
EDIT: Den er med automatgear og manuel AC

På forhånd tak.

Re: AC problemer - Galaxy 2,3 1997

Indlæg: ons okt 04, 2017 5:56 am
af bojensen
Tror du får mest hjælp på et wv forum

Re: AC problemer - Galaxy 2,3 1997

Indlæg: ons okt 04, 2017 11:04 am
af Carsten S
Okay, kører de med VW ledningsnet?

Kan ikke rigtig blive klog på om det er en Ford eller VW bil.

Re: AC problemer - Galaxy 2,3 1997

Indlæg: tors okt 05, 2017 5:29 am
af bojensen
Ford motor, men resten Wv

Re: AC problemer - Galaxy 2,3 1997

Indlæg: lør okt 07, 2017 9:49 am
af Carsten S
Fandt et ledningsdiagram i Ford TIS, så nu kan jeg vist komme videre.
Kan uploade en PDF i tråden her, hvis andre kunne bruge diagrammet?