Side 1 af 1

Historien om S-max og strømtyven

Indlæg: tirs mar 14, 2017 8:34 am
af hillig
Hej alle

Har en S-max fra 2006 ( TDCI 2.0 ) med stor infoskærm og navigations-radio.
Efter den har været på værksted og fået skiftet tandrem ( kan være tilfældigt ) - er der opstået nogle mystiske ting med instrumentbrættet + radio.
Tit tænder/slukker radioen ( som om tændingen slås til/fra ). Kan dog tændes via tænd/sluk-knap hvor radioen så skriver "slukker efter en time" - hvilket tyder på den tror bilen er slukket.
Hvad værre er - så er den også begyndt ( dog ikke ret tit ) at slukke ALT lys i instrumetbrættet. Spedometer+omdrejninger+tank+alt går i 0 og viser ikke noget. Der er ingen lyd ved blinklys. - Heldigvis virker alt på bilen ( lys, blink mm ) - så det er "kun" inde i bilen der er knas.

Der er forsøgt at "blæse sikringsboksen igennem" uden held. Har forhørt mig hos den lokale autoiseret Ford-forhandler - men de har ingen ide om hvad det kan være - bedste bud var at opdatere software i bilen ( hvilket dog ikke er forsøgt endnu ).

Nogen der har et bud på "hvem" der stjæler strømmen? :?:
Kan det være en fejl helt ude i batteri/generator? Eller en fejl i computeren/software? Eller en ledning med dårlig forbindelse?
Alle skøre bud er velkomne :o)

Go dag til alle :)

/Mikael

Re: Historien om S-max og strømtyven

Indlæg: ons mar 15, 2017 6:58 am
af bojensen
Vores fra 2006 havde en fejl på instrument gruppen som skulle opdateres tilbage i 2008. Men er er flere gange hørt om svagt motorums lednings net på lige den model. Det er billigere at skifte det hele end at lede efter fejlen.

Re: Historien om S-max og strømtyven

Indlæg: ons mar 15, 2017 12:35 pm
af hillig
Hej Bo

Tak for input :)
Hvad mener du med en fejl på instrument gruppen - snakker vi software, komponenter eller ledning mm ?

På forhånd tak for hjælpen

/Mikael

Re: Historien om S-max og strømtyven

Indlæg: tors mar 16, 2017 7:00 am
af bojensen
Instrument gruppen blev software opdateret og batteriet opladet.

Re: Historien om S-max og strømtyven

Indlæg: ons mar 29, 2017 8:04 am
af larslyn
har samme motor og årgang.
Jeg har heldigvis ikke oplevet det du beskriver, men har du prøvet at pille batt. fra og lade den stå natten over, eller læst fejl ud på den?