Side 1 af 1

TPMS reset i ny fiesta

Indlæg: lør aug 20, 2016 7:30 am
af Damage
Hej med jer

Jeg har lige købt en "ny" fiesta, det er en demo fra 2015 med en 1.0 ecoboost 125 motor. Jeg skal have vinterdæk på bilen og køber selv dæk, fælge og TPMS sensorer så de er klar til montering på bilen. Men jeg er så blevet gjort opmærksom på at bilen skal "lære" de nye TMPS sensorer og det kræver værktøj. Ford sælger oplyste mig at de fleste har et dækhotel som de betaler til og her er hjulskift med i prisen. Jeg har ikke tænkt mig at betale for et dækhotel! En kollega som køre i en Mazda 3 siger at han skal bare trykke på en knap så lære bilen selv de nye TPMS sensorer. En anden kollega køre i en Skoda og den klare det hele selv nå han skifter hjul.
Er det korrekt at det er så besværligt på en FORD og hvad gør i andre herinde? :?

Re: TPMS reset i ny fiesta

Indlæg: tors okt 20, 2016 8:37 am
af Ulwen

Re: TPMS reset i ny fiesta

Indlæg: lør okt 29, 2016 5:47 pm
af Damage
Dækonline monteret med TPMS sensor.

Re: TPMS reset i ny fiesta

Indlæg: fre nov 18, 2016 7:32 pm
af Damage
Så er jeg blevet klogere på TPMS systemet på min Fiesta. :-)

Jeg har bestilt et Ford Trigger Tool TPMS-19 på Amazone og fået det leveret til døren for ca. 380,-. Jeg har også spurgt Ford om de vil sælge mig dette Tool, men det vil de ikke!

TPMS sensorerne fra Dækonline er OEM typen af mærket Schrader og de registreres fint af Fiesta`en. Det tager Ca. 2 min. at registrere alle sensorer i vinterhjulene
og så er alt klar! Ford skal have ca. 300,- hver gang der skal skiftes mellem vinter og sommer hjul inc. kodning. Der er altså en del at spare ved denne løsning.
TPMS-19 trigger kan selvfølgelig registrere Ford sensorer men også de uoriginale OEM sensorer fra Schrader og CUB.